Hier een aantal foto's van gerealiseerde projecten

Een greep uit de vele positieve reacties op marktplaats

PROJECTEN

06 533 23 546

• Ralphenmarianne

Bestrating, grondwerk, boom rooien in IJsselstein

We kunnen weer genieten van een prachtige tuin, dankzij de inzet van Hatezet. Ze hebben goed werk geleverd, zijn zeer betrouwbaar en betaalbaar.
Kernwoorden: meedenken, duidelijke offerte, goed prijs/kwaliteit verhouding en vakmanschap met gewenst resultaat.
Zeker aan te raden.

 

• MJ

Tuinbestrating in De Meern

Vakkundig en transparant bedrijf.
Afspraken worden nagekomen, je weet vooraf waar je aan toe bent en bij onduidelijkheden of knelpunten wordt altijd eerst overleg gepleegd met de klant.
Over deze klantvriendelijke benadering ben ik zeer tevreden en ik kan Hatezet dan ook iedereen aanbevelen.
Tenslotte is de prijs/kwaliteit verhouding ook meer dan in orde.

 

• Fassotte

electra tuin, in huis in Nieuwegein

Wij hebben al 3 keer een beroep gedaan op Hatezet en zijn zeer tevreden. Ze bieden een duidelijke offerte, denken mee met de klant, leveren goed werk, komen hun afspraken na en belangrijk: ze hebben een snelle service.
een heel tevreden klant.

 

• Heidi

Aanleggen terras met natuurstenen in Leerdam

Het was leuk wakker worden vanochtend met het uitzicht op ons bijzonder mooi aangelegde terras! Superstrak gelegd, echt vakwerk! Nu maar hopen, dat we snel het andere gedeelte ook door jullie kunnen laten verzorgen. Niets dan lovende woorden. Weer een tevreden klant!

 

• R. Korff

Tuin bestrating in Utrecht

Duidelijke offerte die hetzelfde is als de factuur, dus geen meerwerk zonder afspraak. Je kunt dingen zelf doen in overleg om kosten te besparen. Vriendelijke mensen en prima werk dat wordt geleverd tegen schappelijke prijzen. Kortom, een aanrader dus.

 

• Marije

Tuin aanleggen in Utrecht

Komt afspraken na, tuin is keurig aangelegd en precies zoals wij het graag wilden hebben. Het is heel erg mooi geworden, wij raden Hatezet zeker aan!

 

• Kenny_de_Zwart

Tuin in IJsselstein

Gisteren is de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden bij ons en het ziet er allemaal top uit.
Overall dus zeer tevreden over Hatezet! Goede communicatie en alles volgens afspraak, daar hou ik van.

Ik zal jullie zeker aanbevelen als de gelegenheid zich voordoet!

Bedankt!

Gr. Kendrick & Madeleine

 

• Inge Middelkoop

dakterras betegelen en beplanten in ijsselstein

Wij zijn zeer tevreden. Afspraken perfect nagekomen en ondanks wat tegenslagen snel en goed werk verricht.

 

• P. P. Dorgelo

bestrating achtertuin in Culemborg

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Hatezet. Betrouwbaar in het nakomen van de gemaakte afspraken en er is vakkundig werk geleverd.
Zelf letterlijk een steentje bijdragen is zeker de moeite waard!
Fam. Dorgelo

 

• J.W. Hogenbirk

Verlichting in Vianen UT

Eindelijk weer eens een bedrijf dat zegt wat 't doet en doet wat 't zegt. Wij zijn heel tevreden over het nakomen van afspraken, snelle en duidelijke offerte, en de nette manier van werken. In voorkomende gevallen zullen wij dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen!

 

• tbslamers

Tuin bestrating in Nieuwegein

Tobias Over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen, want het ligt er nog maar net in. Wanneer de duurzaamheid net zo goed is als de manier waarop Hatezet met zijn klanten omgaat, dan kan het niet anders zijn, dan dat het goed is. Vanaf de eerste ontmoeting was het gelijk goed. Geen onzin en poespas, maar gewoon werk wat goed uitgevoerd moet worden. Er wordt goed met de klant meegedacht en er is genoeg ruimte om zaken nog eens goed te overdenken. Door weersomstandigheden (vorst in de grond) liep het iets uit en dat geeft ook aan dat ze serieus met hun werk omgaan. Ze wachten netjes wanneer de bodem weer goed is om verder te gaan zodat er geen verschillen ontstaan in ondergrond, wat verzakkingen te weeg kan brengen. Het ligt er strak in en de prijs is ook nog schappelijk. Super !!! Aanrader.

 

• Pascal Raats

Tuin aanleg en renovatie in IJsselstein

Bijzonder goede ervaring, wij zijn erg tevreden. Het werk is netjes afgeleverd en het contact was goed. Afspraken werden goed nagekomen en ook op momenten dat het werk door bijvoorbeeld het vriesweer even niet door konden gaan werd er duidelijk en helder gecommuniceerd en wisten we precies waar we aan toe waren.
Wij vinden Hatezet een aanrader voor iedereen die een betrouwbare, vriendelijke en bijzonder kundige hovenier zoeken!
fam Raats-Bergevoet

 

• Edenria

Uitbreiden groepenkast in Lopik

Fam. E. Manten,
Ook wij zijn erg tevreden over de snelle en accurate manier van werken. Afspraken worden snel gemaakt en ook nagekomen. Bijzonder vriendelijke en correcte mensen. De lage prijs die gehanteerd wordt is het meer dan waard. Zeker een aanrader voor anderen. Ook wij zijn in contact gekomen door de vele lovende recenties.

 

• Fam. van den Top-Santos

tuin aanleg en electra in Nieuwegein

In eerste instantie hebben wij Hatezet leren kennen in verband met werkzaamheden in onze tuin, die lang niet onderhouden was. Geen makkelijke karwei, toch waren we zeer tevreden.
Deze zomer hebben we ook het huis flink verbouwd, waarbij we ook de kundigheid van de electra-afdeling bij Hatezet leerden kennen. Speciaal het meedenken en het zich flexibel opstellen bij onvoorziene situaties tijdens de verbouwing, hebben wij zeer gewaardeerd.

 

• Sjef Laboyrie

Schutting leveren en plaatsen in IJsselstein

Wij zijn pas komen wonen in Ijsselstein, via de website de beoordelingen bekeken die positief waren. Hatezet gebeld en dezelde avond is Gerard nog langs geweest. Duidelijke uitleg, verdere contacten liepen vlot, v.t.v. prijs, wanneer etc.. Gerard en zijn collega hebben de schutting heel netjes geplaatst, geen rauw douw in werk, maar gewoon keurig. Dus niets dan lof, top. Ineke en Sjef Laboyrie

 

• dewiteverdingen

herstelwerkzaamheden elektro in 4121

Fam. de Wit
alweer een positieve beoordeling, ook van ons. Goed contact, goed werk en geen wanklanken. De stroom bij ons doet weer wat het moet doen. Van harte aanbevolen!

 

• Madyvoca

Bestrating + Overkapping in Ijsselstein ut

Gerard en zijn team hebben bij ons 50x50 tegels gelegd en een overkapping aan de schuur gemaakt. Ik kan niet anders zeggen, dat alles netjes is gedaan. Werkzaamheden volgens afspraak, uiteindelijke factuur volgens offerte. De koffiepot draaide overuren, maar dat maakte niet uit. Het werk ging lekker door en het was gewoon gezellig in de tuin. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat, en een volgende tuin of elektra klus is voor Hatezet.
Ik heb ook diverse offertes via Werkspot gekregen, maar die vroegen belachelijke prijzen, ter wijl ze het werk niet hadden gezien. Hatezet is gewoon betrouwbaar.• Fam.Koeman Van Gulijk

Tuin in Nieuwegein

Ziska Kon mijn tuin niet meer bolwerken en gezocht naar een bedrijf , die me zou kunnen helpen.
Gerard en Erwin hebben de tuin kortgewiekt en drastisch boompjes gesnoeid en omgezaagd.
Hierna is de tuin meer betegeld met plantevakken die ik kan behappen.
Ben erg tevreden over mijn senior vriendelijke tuin!!

 

• Clearbnn

Tuinwerkzaamheden in Utrecht

Ook wij zijn enthousiast over Hatezet. We hebben helemaal blanco" het contact gelegd via een site met een zoekopdracht. De manier waarop omschreven stond hoe we "gezamenlijk, in overleg " de klus konden klaren" sprak ons meteen aan.
We wilden namelijk deels dingen zelf doen om de kosten te kunnen drukken wegens voorgenomen verkoop van het huis op redelijk korte termijn. Gerard komt langs voor een goede inventarisatie en denkt vervolgens prima mee in het vormen van een aantrekkelijk plaatje. En het resultaat mag er zijn; voor en achter is bestraat en er is oa. een nieuwe schuting geplaatst. We zijn er erg blij mee! Ook het contact met de mannen verloopt leuk en prettig.


• Björn en Nathalie Egeels

bestraten achtertuin in IJsselstein

Nadat we diverse offertes hadden opgevraagd, gekozen voor Hatezet om onze achtertuin opnieuw te bestraten. Het idee van Gerard de koppelstones om te draaien en opnieuw te gebruiken bespaarde ons de aanschaf van nieuwe tegels. Vlak voor de uitvoering is Gerard op eigen inititatief nog even langsgeweest om alles door te spreken. Vervolgens is het werk tot volle tevredenheid uitgevoerd en niet vergeten voor een redelijke prijs.


• Eelco en Sandra Marco

Aanleggen bestrating en split in IJsselstein

Zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden. Kort uitgelegd wat onze wensen waren en zeer snel, scherpe en duidelijke offerte ontvangen. Tuin en voetpad zien er super uit.
Absolute aanrader!

 

• Marco Scipio

Opnieuw inrichten van de tuin in Maarssen

Wat in de advertentietekst van Hazetet beloofd wordt, wordt meer dan waar gemaakt.
Al tijdens de offertefase wordt duidelijk dat Gerard en Erwin de zaak serieus maar met plezier aanpakken. Bij de eerste kennismaling krijg je meteen het gevoel te maken te hebben met mensen die kwaliteit willen leveren. Er wordt een eerlijke prijs gerekend waarbij alles heel duidelijk wordt gespecificeerd.

Het werk is met grote zorg uitgevoerd. Hierbij is er ook op gelet dat er niets beschadigd werdt. Alles gebeurde in goed overleg, de werksfeer was uitstekend (ook al was het af en toe heel erg slecht weer...) en het resultaat mag er zijn.

Een aanrader dus !!!

 

• Melanie

Jacuzzu plaatsen en tuin aanpassen in ijsselstein

Al bij eerste contact een goed gevoel; snelle, duidelijke offerte, wordt goed meegedacht over verschillende opties.
Zowel Gerard als Erwin serieuze, hardwerkende en zeer prettige mensen.
Ze hebben echt fantastische werk geleverd !!
Heel fijn ook dat ze tijdens onze afwezigheid het meeste werk gedaan hebben, bij thuiskomst alles prachtig en ook nog eens keurig opgeruimd!!
Echt een SUPERbedrijf, een aanrader voor iedere klus, wij zijn heel blij met het resultaat.
Hartelijk dank HaTeZet.
Ron en Melanie

 

• Blitmd

Terras met hekwerk in Houten

Voor de 2e keer Gerard en Erwin gevraagd voor een niet alledaags ontwerp. Met een enorme gedrevenheid is Gerard op zoek gegaan naar de materialen. Wat ik in gedachte had, is door hun omgezet in een prachtig stukje vakwerk! Afgezien dat er uitstekend werk geleverd word, is de prettige communicatie ook een groot pluspunt. De offerte was snel in huis, er word met je meegedacht en alles gaat in goed overleg. Iedere dag kijk ik nu uit op een prachtig terras! Ik hoef niet meer na te denken wie ik moet vragen voor een eventuele volgende tuin-klus. Met Gerard en Erwin heb je een goud duo in en om je tuin.

 

• Marja

Tuinbestrating in utrecht

Een paar weken geleden gebeld, en deze week is de tuin bestraat. Het was een lastige klus, met hardsteen, keigrasstenen, een vlonder en een compostbak die aan moest sluiten op de vlonder. Allemaal maatwerk, want natuurlijk was geen enkele maat hetzelfde.

Wij zitten nu met ontzettend veel plezier er naar te kijken. Wat een vakwerk!.
In overleg wordt alles uitgevoerd, een helder offerte/factuur (waar zelfs aan het eind iets in mindering wordt gebracht omdat het niet gebruikt is!), goede communicatie.

Waar vind je nog zulke vakmensen? Bij Hatezet!

 

 

VOOR  BIJNA  AL  HET  WERK  IN  EN  OM  UW  HUIS

© HATEZET 2018